Bruce Springsteen-Streets Of Philadelphia
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=4z2DtNW79sQ
Zkus jít vedle řeky
kde voda kol nás
pramení z názvů
..tu krásu
co má
falše minimálně
vlnám se utrhl
a v tom přítmí
mi zavolej
..Říct dík činům Dia
A on je ..jen ho nalézt
z oblak jsou lidé
pojď jdem se svléct
mé city jsou
..ránem
chvíli bloudím
znaven
z cesty
pak se vyspím
nezívej
..Vstříc jít stínům Dia
Nenaleznu k tomu nikdy klid
sílu má..a prý..
starostnou víc stínů nad hlavou
zavolá jdu slepě s ní
Ke mně schoulená
ráno víkend
v svý kráse
..bohyně
jsou svými bratry v snu
zatleskej dnům
za klíče nad mraky
..Chtíc jít s Tebou i já
Přečteno 421x
Tipy 30
Poslední tipující: slečna.závist, Holis, Mbonita, Dota Slunská, Špáďa, NikitaNikaT., Javavia, hašlerka, teď už nikdo, Gabrielle, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)