Anotace: Člověk co chvíli něco dostává a cosi jiného nenávratně ztrácí.
... znalec ....
***-... to se hned pozná ... :-))
----------------------
jenže bejt prolezlej zkušenostma .... a revmatizmem ...
....už nic moc / nemníliž pravda ... :-)
08.11.2010 05:55:00 | HarryHH
Pěkná, ale ona si někdy vezme dům, byt, auto, zařízení bytu, akcie atd. Nebyls by první ani poslední. ST!
07.11.2010 19:31:00 | Zasr. romantik
Dám a můj miláček určité má mi co vrátit... neb přecik ve mně cosi zanechá, cosi, co odstatartuje novou etapu života :o) ST!*** skvělé a zamyšlenkové počtení.
07.11.2010 19:01:00 | NikitaNikaT.