..po špičkách..
Anotace: / neb došlápnout mám strach /
Po špičkách / projít se po Tvém těle
od záhlaví až k zápatí / a výš
Nechat Tě svázaného než se osmělíš
utonout pomalu v svém chtíči osaměle…
Po špičkách / projít se po Tvé kůži
od středu těla do všech stran / a dál
Nechat Tě spoutaného, ať mi třeba dlužíš
dívat se, jak bys si mě s chutí tiše roztrhal…
Po špičkách / projít se po Tvé touze
odshora dolů několikrát / a pak hloub
Nechat Tě zoufalého pak mě obejmout
a zlíbat ústy nenasytně, nemravně, sáhodlouze...
Přečteno 590x
Tipy 38
Poslední tipující: Žqáry, Trinity666, Pevya, Malá Lucije, Mbonita, la loba, Dota Slunská, bobi bobie, Bíša, Špáďa, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)