Anotace: ***
Nelze najít co nehledáš
ale ve snech je brána těla
brána těla a směr je duše
málo kdo to takhle zkoušel.
Přeci jenom je tu šance
jak dostat se k té brance
která se nám otevře
není teplo bez ohně
Když zahoří plamínek
v očích či duši, tak jej nech
podle něj pak jít se dá
ať najde směr ten kdo hledá
17.11.2010 19:22:00 | Eru Alonnar