Anotace: lidu hor ,propastím a útěkům.....
Krásně padáš krasohledu střípky
a moudře tvoříš skvostné obrazy
tvůj rytmus zbytečný běh nikde nekazí
a já se ještě jednou hlásím do prohlídky...
13.11.2010 13:52:00 | šuměnka
V Utahu na prahu
bez fajfky sedím
do blba hledím
a skutečně nevím
komu jsem naposled
půjčil svůj krasohled
ona totiž realita
příliš krásy neposkýtá
v hlavě prázdno
v hubě sucho
bolest v zádech
hluché ucho
konec dírek v opasku
život jenom na vlásku
veřejný věci
ubohý kecy...
ST!
12.11.2010 18:56:00 | Mario de Janiero
Krasohled je kouzelný. Stačí pootočit a všechno je jinak. Lepší? Horší? Kdo ví ...
Nerozbíjejte kaleidoskop, za nic nemůže!
11.11.2010 22:46:00 | Zasr. romantik
tohle jsou šlépěje
co píše pravda
na stěnu
každý den
a mít je s kým číst
je ten nejhezčí sen..
ST
11.11.2010 22:25:00 | Mbonita