Příliš mnoho tuláků
Tvůj úsměv je hieroglyf
co nerozluštím
tvé oči jsou černá prázdna
co pohltí
mé buněčné jádro
a jen tak
z plezíru
ho pošlou na pouť
po hvězdách
Tvé ruce jsou
ladičky vzrušení
obruče mého hrdla
na prstech jedné ruky
ti spočítám příliš mnoho
pánských zářezů
tvé okvětní vnitrozemí
je azylem tuláků
v podivných pláštěnkách
pohlavní nemoc
musí o dům dál
směješ se sebejistě
s dalším hieroglyfem
čteš si transparent
v mých očích
Chraň si své sny
a zvesela máváš
mé odplouvající bárce ...
Přečteno 431x
Tipy 25
Poslední tipující: Jats, Radek.oslov.Šafárik, Bíša, JardaCH, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, Žqáry, labuť, Agniezka, Gabrielle, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)