..souklání..
Anotace: v nebeské předpláni...
Skočím Ti do náruče…
A stehny svážu bedra Tvá v tak pevném sevření
že chvíli budeš naříkat a chvíli budeš tiše skučet
než vymaníš se svoji silou pózu obměnit…
Srazíš mě pod své tělo…
A ústy zavřeš zasténání v tak horkém obemknutí
že vzrušivá je převaha Tvá a vzrušivější Tvoje smělost
To obojí mě fascinuje a bojovat dál s Tebou nutí…
Stisknu tě svojí paží…
A přetočím se v chvatu dechu, co přerývavě zní
Ty podmanit se vášeň chtíčem už jenom krátce snažíš
neb právě nyní skončila se z Tvojí strany doba diskusní…
Stávám se totiž Tvojí…
A všechny svaly napjaté se do maxima dál víc napínají
Ten hlad i touhu zároveň pár žhavých nocí neukojí
Proplétáš se mnou v obzoru a novoluní hloubku krájí…
Přečteno 513x
Tipy 33
Poslední tipující: bobi bobie, la loba, Sisinka, Psavec, hašlerka, Bíša, Kars, Jiná, střelkyně1, CULIKATÁ, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)