Anotace: hledání...a knězi Martinu Františkovi V.
Na tuhle otázku as většina z nás hledá odpovědi!
/ a buď si jist, že někde jsou
že někde prostě sedí
že střípky jednou promluví svou krásnou mozaikou
a potom opět věky budou mlčet ti, co vědí /
13.11.2010 13:49:00 | šuměnka
Kdo hledá..najde...a moudrost už máš...
ST!
Bohové pomáhají těm, kdo si pomohou sami..(Ezop)
Začátkem moudrosti je bázeň před hospodinem..(Šalamoun)
13.11.2010 12:32:00 | Mario de Janiero