Elvis Presley-Always On My Mynd
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=u9sRJ-eOHnc&feature=related
Kdybych já
tam kde se svítí
po tom snu nezašel
tak bych stál
a zase znovu
v kůrách stromů
měl otisk čel
jeden inch
a ženu vsí
..dál
a zas nevím
kudy kam
Strouhou mezi horama
strouhou mezi horama
protéká ta láska má
Kdybych já
s tebou v bolu
hlavou bloudil v planetách
a tam z hvězd
a nebe stolu
krásu loudil
tobě v tmách
Tak jen vejdi v cíl
sakem hvězd
já znám tu story
plavu sám
Strouhou mezi horama
strouhou mezi horama
protéká ta láska má
Dej mi!
dej mi ráno světlo
tady v tmách
dřív mi
dřív mi ten můj čas
přikryl jako plášť
jako plášť
I když pryč
já vím že jsi tam
já za tebou klopýtám
Dálkou mezi horama
dálkou mezi horama
klopýtá i láska má
...Dálkou mezi horama
Kdybych já
i přes rány žití
tady tebe nenašel
tak bych sám
a plný bolu
pod tu horu asi šel
..Kdybych sám
a plný bolu.....
Přečteno 360x
Tipy 34
Poslední tipující: staranna, BArBArKO, šuměnka, modrá..., Bíša, Dota Slunská, teď už nikdo, Květka Š., Holis, ziriant, ...
Komentáře (9)
Komentujících (8)