Anotace: ve stylu velké noblesy...
Liter je modrý stůl
Tebe je na něm půl
a nebo jenom čtvtinka,
a nebo méně?, osminka?
Nebos jen táákhkle malinká?
A nebo já jsem vůl?
18.11.2010 22:43:00 | Špáďa
Střihnem si / kdo první na stůl rozprostře svý naděje
zima nehřeje,pokerová tvář netěší
noblesy hodně chci..řekni si co ty?
neváhej..rozdávej...srdce ..ne piky.
Úsměvy ne tiky v koutku úst
nabídni lásku ne půst..
ST
17.11.2010 14:29:00 | Mbonita