jediné
Chce se mnou chodit
Jinačí
asi ve vlaku
a moje výmluvy
hm, jako víka od kanálů
a to tvoje mlčení
do kterýho padám
a padám
mít to tak zezadu
mít se tak ráda
Bývá mi teplo,
tou strašnou zimu
znásilňuju tvoje city
tak kdo je ta sviňě,co?
Dýchat
si nezakážem
kéž
Přečteno 500x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, slečna.závist, Lioness, ZILA78, 6thSun
Komentáře (1)
Komentujících (1)