Anotace: kat. spíše "po sexu"
Po dlouhé době něco skvělého. A taky mě nesmírně těší, že když už se někdo rozhodne psát rýmovaně, zvládne to velmi precizně, takže je to potěcha pro oko i vnitřní hlas, který si čte. Hezky vypointované.
14.04.2013 18:57:43 | Já Esther Ruth