Anotace: prachu cest a vzpomínkám...
I kdybys smrděl pro korunu
své sny rozerval z trpkých cest
zahraješ vždy na moji strunu
jsi básník, básník všechna čest !!!
21.11.2010 17:47:00 | staranna
Jak kola sviští
po route sixty-six,
nevkročíš dvakrát
v řeku Styx ... ST!
21.11.2010 14:00:00 | teď už nikdo
oblékám tělo do Channelu číslo pět
snad pro vzpomínku co nechce odbolet
za všechna ta rána hříchem nedospaná
dnes připadám si ponejprve zralá
v Joshua Tree jen skály, klest
rozmazaná růž a ruce prázdných gest
do stejné řeky dvakrát nevstoupíš
píšeš vážně skvěle, víš...ST!!!
21.11.2010 13:52:00 | hašlerka