Náhrobky padlých spermií
Jak bych se jen vyjádřil ...
Chci tě zlíbat chaoticky
oručkovat systematicky
nebýt formátem nicky
teď se dívej čím vším
umím být
Jsem hadí muž
syčím steny
zatímco ty
svými prsteny
trháš mi kůži
Jsem primátorem
hříšného města
zapomeň na věčnou lásku
chci tě svést a
poslat o planetu dál
Teď obsazuji tvé
válečné stezky
nemluv mi o míru
vždyť je nám hezky
přirážím na důkaz
Po tomhle boji
chci jinde lízat rány
náhrobky padlých spermií
u kterých nesedí vrány
přidat k nim další
Přečteno 468x
Tipy 12
Poslední tipující: G.P., janewe, Levandule, Psavec, Lota, Mraveneček, Žqáry, James Libustka
Komentáře (3)
Komentujících (3)