Anotace: Slunci ,jaru,vzdálenosti.....
než ráno protne popelářské blues
zahřát mé zkřehlé dlaně zkus
a jaro bude zase o kousek blíž
když do mých úst se rozsněžíš
ST!
28.11.2010 19:16:00 | hašlerka
to jaro..
jiste prijde..
by rozlomilo mrize..
a slunce zase vyjde..
na krustou
poetika
z Kromerize .o)
28.11.2010 13:10:00 | Bean
Až jaro zbaví cesty krust
a slunce déle zříš
já uslyším zas od tvých úst
to ráno ... lásko spíš?
Jak něžně všeříkající! ST***!
(to určitě bude nějaká Ešťovka)
28.11.2010 12:33:00 | Zasr. romantik