PROTO TĚ NESVLÉKÁM
Proto tě nesvlékám
Abys zapomněla
Proto tě nesvlékám
Abych ti říkal miluji tě
Prostě jsi zrovna tu a nežádám víc
Než splynout v jedno tělo
A všechny ty zbytečné řeči
Ty vypili jsme s vínem
A prázdná flaška v rohu pokoje
Jakoby dávala svolení
Chvíli se naladit na stejnou notu
A pak už nikdy nebudem kamarádi...
Přečteno 567x
Tipy 17
Poslední tipující: Mraveneček, strašidýlko-střapatý, Kapka, Nikotin, Melfëa, Žqáry, Haminka, Anewue, Skalsky Pavel, ziriant, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)