Tóny noci
Při vůni
čarovné noci
pro radost
ze své moci
při chuti obětí
a touze
po společném protnutí
kdy ta chvíle
bude vzácný skvost
když tóny vzdechu
promění se v upřímnost
a pak do uší
potichu mi křičí
v noci
nekončící
...
Přečteno 665x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, NikitaNikaT., CULIKATÁ, Skalsky Pavel, Kapka, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)