Varieté
Anotace: vlastencům,revolucím a spirálám
V tóninách uplakánků
na rezu klíčů revolučních
pod zašlou špínou na verpánku
motaným páskou exekuční
v pohonech bran těch velkejch zámků
z otisků prstů zbraně ruční
je všude kolem slyšet puč mi!
A víc hltání hrtanů
a nenažranost fakanů
spirály točí po ránu
do kafí dávky chtíče
kdo už se spálil od vařiče
zbejvá mu dneska jenom syčet
Syčáci,svině,šibeničák
kapík jak kvapík
vlastně fičák
ten z lvíčat s dvěma ocasy
na rentě brnká lampasy
na zádech stopu souseda
už ani v trávě nehledá
ztracenou identitu
já tady sv.Vítu
v průčelí s rozetou
ochcávám katedrálu
na hlavy králům
i tobě světe
to za to varieté.....
Přečteno 368x
Tipy 32
Poslední tipující: urcite.me.neznas, Mario de Janiero, teď už nikdo, staranna, Holis, Kapka, Dota Slunská, ziriant, CULIKATÁ, ZILA78, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)