kraviny..
Lup
Na nočním lupu v bance
na infarkt byla šance
když trezor jsme otevřeli
však místo peněz zřeli
snad stovku misek s jogurtem
tak jsme je s Kurtem
..sežrali
vrátili jenom misku
ránem jsme ale zírali
na zprávy v denním tisku
titulky...celá stránka
vyloupena
...největší spermabanka
Sňatek
Budu se ženit mami
beru si Vaška z Čékádé
:o ale vždyť je to kluk!
jakejpa kluk
dyť už mu táhne na pade.
Přečteno 494x
Tipy 30
Poslední tipující: Mario de Janiero, ZILA78, Gabrielle, Zefi, teď už nikdo, Paulín, Květka Š., Mbonita, labuť, CULIKATÁ, ...
Komentáře (10)
Komentujících (9)