Anotace: vlakům,mámě,křižovatkám....
Perfekt !! ST...četl bych tě kamaráde dál...a mám toho po tý absenci opravdu hodně ku čtení....však bohužel,musím běžet za kamarádama do hospody na šachy.
Těžká povinnost hlavy rodiny,chodit pravidelně reprezentovat jako zástupce rodiny na veřejnost :-)))))))
Tedy pokračování příště...
10.12.2010 20:05:00 | Houda
Zengebuši, jen jestli sis tu kýlu zase neuhnal na těch svejch těžkejch básničkách! :o))
Zkus třeba něco lehčího, jako třeba píše ... (nebudu jmenovat) nebo ... (taky nejmenovat)! Nebo tak nějak podobně. Však ty už si poradíš.
A jestli půjdeš ještě jednou, doporučím ti svou doktorku, ta kuchá básníky hodně moc ráda!
09.12.2010 19:18:00 | Zasr. romantik
parádní ST!!!
09.12.2010 10:02:00 | xoxoxo