Frank Sinatra -Strangers In The Night
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=rDA33hGFNgQ
Stej blues
hudbo hraj
ve světlech glancu
na rynk parket daj
pak tonem v tanci
v stylu šeru tmou..
..tu v dobru maj tu
...snů
Sám sním
..minulost?
dál volím dálky
zhasni stínů ráj
láskolék najdi
jsem flink a můj part
to je má past
z dějů...
Prej hrst séra z krajt
tu loudí
..sypu divům
prej hrst séra z krajt
za studu moment
ten ví sedá přes celou
srdce krajinou
povlak často glancovej
hoden nejsi dál couvej..
ne..
..nevím jsem snad roj
těch hvězd v triedru
navrch snad perseid
vítr vrchů cedrů
i ten ráj co maj
ostrej nůž
ti daj
povlak často glancovej
hoden nejsi dál couvej...
..nevím jsem snad roj
těch hvězd v triedru
navrch snad perseid
vítr vrchů cedrů
i ten ráj co maj
ostrej nůž ti daj..
...dudyduby du
dudududydádá......
Přečteno 491x
Tipy 16
Poslední tipující: Mbonita, James Libustka, Špáďa, Dota Slunská, Květka Š., teď už nikdo, Psavec, jarmil, CULIKATÁ, ziriant, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)