Anotace: slovům,slunci ....mžikům
Ty jsi básnický sjezdař. Nebo skeletista. Řítíš se svými verši z hor v ohromném tempu.
19.12.2010 00:19:00 | René Vulkán
Často volám doprdele to je krása tahle láska
hlavně když se toulám v lese
hlas můj nad mraky se nese...
ST!
17.12.2010 11:21:00 | Mario de Janiero
Tvá píseň o nejkrásnějším slově je vskutku nádherná, příteli!
Jedna z Tvých nejlepších tady.
17.12.2010 08:07:00 | Špáďa
Umíš!
*
Tohle slovo
nebo jiný
volá člověk
do krajiny
moudré
nebo zoufalé
do oblak volá
troufale
Živote
postůj chvíli
Lásko
buď moje
po staletí
stejně
16.12.2010 20:07:00 | Kapka