Sex bez lásky
Anotace: Dotyk bez pocitu, to měla bejt předehra, probudit mou ulitu, pouze horor a ne hra...
Dotyk bez pocitu,
to měla bejt předehra,
probudit mou ulitu,
pouze horor a ne hra.
Samotnejt akt,
neroznatelný od lásky
a ten fakt -
udělal jsem se do krásky.
Co teď? Dilema.
Políbit Tě nemůžu.
Co tě protít vidlema?
Na to se nezmůžu.
Obejmout tě,
sáhnout ti na vlásky,
nenásilně.
Zkurvenej sex bez lásky.
Přečteno 559x
Tipy 4
Poslední tipující: hauskaa, la loba, Zubr
Komentáře (2)
Komentujících (2)