Vášeň
jen dál
jen směle dál
neboj se toho, můj ďáble
využij moci a nespěchej moc
ať to pak pro mě není moc náhlé
nasaj tu vůni
pohlaď to tělo
vyzkoušej všechny možnosti
dělej vše, co by se jen chtělo
odděl mý maso od kosti
Přečteno 640x
Tipy 2
Poslední tipující: Do Ga, umělec2
Komentáře (1)
Komentujících (1)