vojna
Anotace: maršům,šaržím,míru.....
A byla vojna byla
pohleď támhle k vratům
seznam jmen
...ty zbylá
co utekla katům
kolik cípů hvězdy měly
kdo je v klopách nosil
šeřík,blín a nebo jmelí
kdos je k ránu skosil
Byla bída byla
bolest duše rvala
ještě teď tu síra
mraky v nebi párá
A přeci jsme žili
milovali,pili
věřili a síly měli
mnohem víc
strachu vstříc
i láskám dalším
zradám,falším
smutkům v marších
mezi děly
putovali za nadějí
A byla vojna byla
a jednou zase bude
až prý v hlavách síla
začne vidět rudě.
Přečteno 399x
Tipy 32
Poslední tipující: staranna, Houda, teď už nikdo, Mario de Janiero, 6thSun, Zasr. romantik, modrá..., labuť, Dota Slunská, ziriant, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)