Anotace: skokanům...
ještě šanci dej mi
vybrat si rokli některou
než moje boží mlejny
naposledy domelou
ST!
20.12.2010 18:55:00 | hašlerka
Nějak se množí
požadavky
na mlejny Boží
a různý dávky
policajti pomalý maj
procesory
nestíháme takže
sorrrrrrrrrry...
ST!
20.12.2010 16:24:00 | Mario de Janiero