Anotace: ...
Nechci tímto autorce textu ublížit,protože jsem jí tolik miloval a ona to ví!Ale bohužel text této básně a zřejmě i spousty jiných,i když určitě ne všech, je jen pouhý rozmar,záchvěv citového vzplanutí,který nebyl myšlen vážně(bohužel,i když mě nešlo jen o TO)!
18.03.2011 17:43:00 | milenec sllunce
Rozjelas ji skvěle, občas mi sice zadrhne rým, ale co na tom, je tam jistě vše, cos chtěla říct a řeklas to moc pěkně!
28.01.2011 16:30:00 | Špáďa