Příchuť milování
Ještě včera
jsi mě líbal
a hrál sis
s mým zipem
od mikiny
ještě včera
sis mě dobíral
že nevydržím
jen tak nečinně
sedět
když zip
mi rozepínáš
a já se vzepřela
a snažila se věřit
...
líbal jsi mě
za ucho
a na krk
a já cítila
sladkou příchuť
milování
...
Přečteno 756x
Tipy 9
Poslední tipující: al-pacino, René Vulkán, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)