Anotace: Harrymu T. a pokroku.....
tož také připomenu
že tady kolem
pod jedním volem
kterýmu jebe
žije i nebe
jen trochu zebe...
ST!
27.12.2010 20:38:00 | Mario de Janiero
Tvá báseň
je jako splav
Od počátku
čtením plav(u)
a na koncí
u přístavu
sotva dechu popadám
jo a Super Tip dávám
27.12.2010 09:31:00 | René Vulkán
mám ruce rozpažené
a stojím vedle Tebe
pokrok jest naším věnem
z kterého vážně zebe...
to je D.o.s.t. dobrá pumelenice!!!
25.12.2010 12:00:00 | šuměnka