Anotace: letní...
Žil byl jeden pyl
a ten vilně
neomylně
o své blizně snil
že pyl pilný byl
brzy se v ní skryl...
ST!
30.12.2010 16:20:00 | Mario de Janiero
Ach léto s Žitnou
plachetnice plující
obilím
a láska slunná přeje opilým
i mě to léto touhou bere
horká je krev
co do žil se dere
mladá jsem zas
své tělo hříšné
všem bohům vydám na pospas
...
29.12.2010 11:40:00 | la loba
Kdyby ti badatelé
namísto bradek
bradavky měly smělé
a k tomu pěkný zadek,
pak by to možná vypátrali(y)...
Však takhle jsou pořád malí.
(Jsem omylem četl "bradavky" místo "bradek" a jak holt dopadl komentář, vidíš sám... |:-)))
28.12.2010 22:21:00 | Špáďa
Mám ráda tyhle tvý důrazný odsejpačky, kterejm v žíle cestuje poetickej život.
28.12.2010 22:00:00 | Dota Slunská