Nezavěšuj
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=1HCvjpwmeBI&feature=channel
Nezavěšuj mi prosím!
je noc plná vášní, co s ní?
Pojď blíž k mému tělu
jsem rozbouřená řeka z břehu...
Chtěná síla tvého držení
ta krása je mé vzrušení
Hluboký nádech a výraz (chci tě)
v dešti na zemi....klidně!....
Vytoč mé číslo pohledem
se svůdnou nocí něco provedem
Smyslná touha bez pravidel
jsem nahá,tak se jenom dívej....
Nezavěšuj....
Přečteno 690x
Tipy 20
Poslední tipující: Danger, Linzerka, Behemot, René Vulkán, jvacl, sobý hnusec, vodnař, Niky88, mida, Eru Alonnar, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)