Anotace: věznicím,mořím a lapkům.....
Jo, hvězdička Anička má pravdu.
Opravdu pěkně hutná,
co veršomilcům chutná.
02.01.2011 21:56:00 | Špáďa
V Jiřicích sedí jenom ti nevinní
chápu snad i tvoje (řecké písmeno)čoviny
to duše velká z těsna dere se
potácejíc se v místním pralese
lásku hledá po pivnicích
dusíc zlost a vodu v plicích.
Hlavně! Nečti noviny
víš, píšou tam jen kraviny!
02.01.2011 18:40:00 | Zasr. romantik
Lovím ty kachny v novinách
je to prý krádež nevinná
balím je zpátky do novin
papír je plný volovin...
ST!
02.01.2011 13:33:00 | Mario de Janiero