Anotace: máničkám...
V dnešním undergraundu
mafiánském proudu
ryčném tržním soundu
už nás zdaleka
bigbít nečeká
jen mánička Karel Gott
se stále drží not...
ST!
06.01.2011 19:05:00 | Mario de Janiero
Kdyby zde bylo tipů jak z trolejbusu jisker,
já nalil bych Ti whisky, Ty říkals mi pak whisker.
Kdyby zde bylo tipů jako z těch jisker komet,
já vystoupil bych z hnusu a kšandou ti džíny omet.
ST!
05.01.2011 00:45:00 | Špáďa
Nás je na komenty tolik a ty na svý básničky sám!
Jak to děláš, že furt vyhráváš? :o)) ST jako obvykle.
04.01.2011 23:37:00 | Zasr. romantik
Doprčic!
Čumím jak na Měsíc
když dnes
Slunce zastínil
Jo a abych nelenil
a komentoval:
tvá báseň je z nejlepších,
co jsem poslední dobou čet,
na to vem jet (myslím jed)
04.01.2011 22:33:00 | René Vulkán