Diderot
Anotace: slinám a gravitaci(Zas.romant.mi byl inspirací:)
Když tma venku lije
kol fekálie
černej svět
a v něm jen samá zmije
se klikatí
jdu v knajpu pod tratí
tam se má hlava zlije
a jako primáti
tančíme po stolech
co pivo jeden steh
a tak to štupujem
občas si šňupnem
na nebe vstupujem
někdy si krupnem
do kalhot
neni to podle vašich not
a Denis Diderot
to jistě zaznamená
když lezou nám na ramena
opice ranní
nečumte paní
ani vy orgánové
reflexy sání
když přijdou dnové
a máme love
se ozývají
volání divočiny
lepkavý dlouhý sliny
lebka v ní mozky v lihu
oklamou zemskou tíhu
zákony gravitace
za časů okupace
dozorkyň s ochlupením
i když se čerti žení
s bliznami bolševníků
v řapíku kapíku
i v dobách jiných
míváme sliny
proti depce
..v lebce
chlast
inkoust veršotepce?
Přečteno 458x
Tipy 34
Poslední tipující: Holis, WAYWARD, Divoženka1, teď už nikdo, Aťan, danav, hašlerka, Javavia, Mbonita, Agniezka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)