Anotace: Tomášům a nevěřícím....
Zenge, bezvadně jsem si početla. ST!*** pěkné a lehce zamyšlenkové.
Btw. nejsi žádný osel...
jsi básník s duší
a písmenka Ti moc sluší,
jsi člověk se srdcem,
máš talent na to...
...být tu borcem.
09.01.2011 20:20:00 | NikitaNikaT.
..i v mém / tak po svém asi
v tom chrámu pod nebesy
mi často čechrá vlasy
a mysl zkouší přesít
a na čelo mne líbá
přichází, kdy mi chybí
žertuje, když má chyba
mě nakopne...to oběma se líbí...
09.01.2011 09:58:00 | šuměnka
Bydlí i v srdcích těch,
co v něj nevěří...
Když krátí se jim dech,
vchází k nim do dveří...
08.01.2011 16:45:00 | Špáďa