Novosvětská
Anotace: hudbě,vlkům a vesmíru ....
Až na luně se zvíří prach
otisky stop tam ve hvězdách
kde nekonečno ústí
tam v dírách černých
taky v tmách
zas Novosvětskou spustí
a z Plejád padaj
k zemi noty
kol komet chvostů
ještě že nejsou
v hudbě ploty
a konce mostů
v cesty vedou
nikde už nedovedou
takový melodie
jsem vlk co vyje
na uších s walkmenem
to na to kolo bílý
a v srdci zlomeném
mu tančí víly
jako ty noty v partituře
jak vlny o molo
k vesmírný tůře Apollo
zase až poletí
...jaký to bude století?
Přečteno 498x
Tipy 37
Poslední tipující: ZILA78, šuměnka, hašlerka, Sisinka, Jiná, Mario de Janiero, modrá..., labuť, NikitaNikaT., Dota Slunská, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)