Anotace: lásce,kovařině a jiný dřině....
Hmm..ta je parádní ST!
15.01.2011 10:34:00 | xoxoxo
některé básně mi vezmou vítr z úst..
a já jen levituju s touhou šířit se a růst!
14.01.2011 15:42:00 | šuměnka
Při dobrém vínečku
jen v bílém límečku
lásku si užívám do dna
proč bych se dřel
je na mě hodná
tak jak jsi chtěl...
ST!
14.01.2011 14:32:00 | Mario de Janiero
ST!
Jak jsem začal, tak i skončím.
Všichni na tebe budou hodní, jen si dej pozor na lásku, ta bejvá největší potvora! :o))
Ale co bych ti radil, zkus si to vyžrat sám. Není nad vlastní zkušeno ST!
13.01.2011 21:11:00 | Zasr. romantik