Tvé ruce
Anotace: jsou věci mezi nebem a zemí =DD
>
chystáš si na mě své dva prstíky
a já, v záchvatu paniky?
oddechuju v rytmu splašeného srdce
tep se mi zvedá vzhůru, tak prudce
kam chodíš na tyhle techniky?!
zbožňuju Tvoje ruce!
a všechny jejich praktiky
>
Přečteno 700x
Tipy 10
Poslední tipující: Rakasteta, Zayo, Danger, Zasr. romantik, Lioness, René Vulkán
Komentáře (3)
Komentujících (3)