Anotace: krbům,hrbům a nížinám....
Chlemtám vývar ze vstavače
moje milá při tom pláče
radostí
dokud z ptáka není ptáče
bez kostí...
ST!
15.01.2011 18:08:00 | Mario de Janiero
za zpěvu bří Ebenů
leštím tyč z ebenu
liščí srstí
než si zjistí
že občankou jsem zatopila v krbu
a sedm křížků mám na svém hrbu :o))
ST!
15.01.2011 11:53:00 | hašlerka
Vrky, brky, plky s vlky,
krby, hrby, drby, krky...
Tuze pane krásné hraní!
SuperTip a žádné ptaní!!!
15.01.2011 11:29:00 | Špáďa