Venezuela
Anotace: ..bez požehnání Pabla Herrera a José Luise Armentera mořím,horám,horizontům...
Venezuelou
s vuvuzelou
jak dudák Švanda
jdu krajinou
jsem poušť
džungle
sníh a sopka
koho potkám
písní potěším
a v přístřeší
mi nabízeném
usínám
když noc mi voní senem
krví mi vstoupí pěna moří
do očí z hor ty horizonty
a rána v slunci hoří
a mraků fronty
za obzorem
a ten křik ptáků
..chórem
chci jejich křídla
a z řek barvy
to na líčidla
země mý
v tom nemá prsty
žádnej Darwin
kdo uvidí tak oněmí...
Přečteno 666x
Tipy 35
Poslední tipující: Holis, Mario de Janiero, ZILA78, la loba, teď už nikdo, James Libustka, Dota Slunská, labuť, NikitaNikaT., Kett, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)