Anotace: hysterii a romantikům....
Není kde brát
není co bránit
snad jenom rozum
před konzumem chránit
tam kde šuměl hvozd
už nežije drozd
nové místo pro skládku
nahradilo památku...
ST!
19.01.2011 16:26:00 | Mario de Janiero
Netřeba jim leštit ego,
když umažu dvě písmena,
zbyde jim sám G bod.
To je, pane proměna!
18.01.2011 22:37:00 | Zasr. romantik
K obraně republiky?
To laciné jsou triky.
Lepší je leštit ego
co jiného..
ST!
18.01.2011 22:30:00 | hašlerka