Anotace: skepsi,božstvu,hříbkům...
Líbí..dobře napsané ST:))*
21.01.2011 14:10:00 | xoxoxo
Začne modrá houstnout?
Jeden rým je pěkně krutý,
ale já ho beru...
snad i jiným půjde skousnout,
pokud nejsou hlavy dutý,
téměř na maděru.
21.01.2011 01:19:00 | Špáďa
Díky za skepsi,
kterou tvoje báseň zahání,
pochvalu lepší
by žádal ten smutek, strádání,
ve sněhodešti
však, za soumraku po klekání
kdy hlava třeští
přináším jen tiché šeptání
***
Jiří
20.01.2011 21:38:00 | j.c.