Anotace: supům....
Krásný.)))Jsem moc ráda že tohle takto cítíš.
takže mí drazí
jedno ze slov
až víčka mi klesnou
začnu stydnout
stačí se porozhlídnout
prázdná knížka
na ní heslo
,,to starý křeslo´´
klidně si vemte!
23.01.2011 19:50:00 | carodejka
Tolik co hesel
křesel nebylo
každému heslo
co se líbilo
nejvíc slíbilo
jako kamarád
odkazuji rád...
ST!
22.01.2011 18:36:00 | Mario de Janiero