Potkala jsem ďábla...
Anotace: ...nalezený dávno ztracený pocit
Erotika - dnešní člověk se s ní už moc nepotýká.
Ale mě se dnes v noci zmocnil žár!!
Já řeknu Vám jen slůvek pár...
Chtíč, vášeň a ďábel v těle muže,
chvílemi svlékal mě snad i z kůže.
Pomazlil mě, vy**kal a pak jsme šli oba dál...
Přečteno 631x
Tipy 4
Poslední tipující: Lachailla, Buddha, Vampyrella
Komentáře (1)
Komentujících (1)