Vyvolení..
Anotace: estrádám a jinejm kravinám..
Vylezli z pazderen
do záře reflektorů
před oči volů
televizních
ti noví hrdinové
za love
serou před kamerou
a šoustá klidně táta s dcerou
a rozebíraj kraviny
jsou jich teď plný noviny
a voli posílají
zprávy po nebi vlají
pro radost společností
tupostí těhle exponátů
zvyšují výši svého platu
nemá to hlavu ani patu
tak jako světla automatů
prejže rejže výherních
jste vy také jedni z nich?
Přečteno 453x
Tipy 29
Poslední tipující: Holis, Doradan, hašlerka, Mbonita, Mario de Janiero, labuť, Jeronym., Dota Slunská, teď už nikdo, Zasr. romantik, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)