Liduška
Anotace: Jak může jeden pilot zamotat hlavu holce.....
Seděla Liduška,seděla v šeru,
přiletěl pilotek,přiletěl v éru.
Zaklepal na okno,zaklepal lehce,
zeptal se Lidušky,zda-li pak nechce......
Liduška přikývla,a už to frčí,
motor se rozjíždí,Liduška křičí.
V sedmém měsíci Liduška ztloustla,
lidé si šeptají s kým si to šou***a.
V devátém měsíci už je to v háji,
z Lidušky vyletěl pilotek malý.
Hlavička kulatá,bříško jak džbánek,
a mezi nohama malý eroplánek.
Proto si děvčata pozor dejte,
do éra s pilotem,nikdy nesedejte!!
Přečteno 714x
Tipy 23
Poslední tipující: Houda, tato22, Alien.v.v.s., váhy, Rakasteta, Gabrielle, NikitaNikaT., Kett, Javavia, Amable seňor Marek, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)