Anotace: ...stříhání vlasů nemusí být nuda :-))
...v rychlosti proudu střídáme polohy...,
Pozor na mejdlo!!!:-)
14.02.2011 19:02:00 | Jeněcovevzduchukrásného
tak to bylo vrušující stříhání :))Pěkně žhavý!!!
07.02.2011 10:26:00 | xoxoxo
Po stříhání
společné koupání
sprcha i dlaně masáž přináší
milování k výšinám blaha vynáší:)
S tím, kdo je nám nejdražší.
06.02.2011 10:54:00 | CULIKATÁ
kam až se dá dostat od stříhání vlasů...
kam až se dá dostat od čehokoli
tahle cesta přirozena vykresluje krásu
života, co klikatí toužením a poli
tahle cesta živočišna od úst do podpasu
dokáže se od vzrušení do nirvány prolít...
06.02.2011 10:48:00 | šuměnka