Anotace: řiťolezcům a mým národům....
Rokenrol i častušky
bodák dáme na pušky
na co si dnes zahrajem
a na koho vyzrajem?
ST!
07.02.2011 19:14:00 | Mario de Janiero
Amíci bicíma
i jásají. I já saji.
Radar zradar.
Dar mám rád ...
Nemrká nakrmen...
Plátnem omámen, dal se nečile v koks a nám dal, hurá!, burgr u báru; hlad má náskok veličen; es lad nemá moment Alp...
O, to nej okus, i manu stahat, a pí’ punč... A začnu pípat... Aha, tsunami su kojen, Oto.
Pr, terore, trp!
Mína retem smete, raní. Mína retem smete, raní. Mína...
...minaretem smete, raní; minaretem smete raní;...
06.02.2011 22:24:00 | Špáďa
Jména hloupých
na všech sloupích,
na mostech i na letištích
Donald, Lenin, Regan,
Skrblík, Gottwald,
i ti příští ...
všichni piští ... ST
06.02.2011 21:56:00 | teď už nikdo