Anotace: síle luny....
Také jsem tomu nevěřil,... ale je to tak, Jardo!
http://leccos.com/index.php/clanky/hermanuv-mestec
ST nejen za rytíře,
co rád přilne k vlhké díře...
13.02.2011 21:21:00 | Špáďa
obleču tvář svou
do svůdného šlojíře
a navštívím místa
kde šlepěje jsou
rytíře Ojíře...
ST
10.02.2011 21:23:00 | Mbonita
u Městce Heřmanova
již tvrz zaniklá
tam jak je ta zatáčka
..podle Gusty Sedláčka
(hrady,zámky a tvrze Království Českého
ilustroval Karel V. Liebscher r.1882)
10.02.2011 17:48:00 | zenge
Copak je to za zvíře
ten rytíř Mrdic z Ojíře
vlastně Ojíř z Mrdice
zvědavý jsem velice
kde leží ta vesnice...
ST!
10.02.2011 17:38:00 | Mario de Janiero