Tobě (Snad kvůli krajině Tvého těla)
Anotace: ...Dýchla na mne romantika lehce zčervenaj mi tváře přec´ vím čeho se to týká a tak lačně funím do polštáře. Dovolím si lehce, směle skrz přivřená oční víčka cítit Tebe na svém těle přes řádky a přes slovíčka...
Nemám nic na čem by srdce lpělo
a tak dovolím si sladce
popsat Tvoje krásné tělo.
Kloužu po něm dychtivě a hladce.
Orosená pavučina Tvých řas
na okrajích Tvých dvou pouští
jejichž hloubkou je sám čas.
Číhá ďáblík v malém houští.
Pokladnice frází a slov bezedných
jako poezie chutná mi
z mých vlasů jsi vůni vdých.
Čertík hlavu naklání.
Já tonu v plamíncích Tvých dlaní
maluj lávou, dělej šmouhy
hraj si semnou do svítání.
Nech se topit v řece touhy.
Zůstaňme lásko nocí propletení
vnímejme hudbu našich nahých těl
v peřejích vášně lehce pomatení.
Probuďme srdce ve zvuku roje včel.
Na provázku tmy nechme slastně doznívat
smyslnost těch zvláštních vůní
co rozechvěle začínají znovu ožívat.
Pojď zase zpátky k mojí tůni.
K cestě prožitku my pojďme plout
omotej mě vláhou Tvých lačných úst
jež zkoumají můj každý kout.
V jedno tělo v tento moment můžem srůst.
Cítím stopy Tvojí vůně.
Obejmi mě.
Nepouštěj.
A dýchej.
Semnou.
Ukryj mě v krajině svého těla.
Přečteno 570x
Tipy 5
Poslední tipující: Lachailla, hypertenze, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)